Alacsonyabb ár! HoloChrome Arany tükörpor - 2g Nagyobb

HoloChrome Arany - 2g

PNKRA05

Új termék

Adatlap

Típus Effekt

Egyéb infó

Különlegesen finom szemcsézetü pigmentek, a ragyogó, szemcsementes fémes hatás elérésére!


Használata:
Természetes körmökön - körömlakkal:
Lakkozd ki a körmödet a kedvenc színeddel, húzd át fedőfénnyel, várd meg, hogy teljesen megszáradjon! Minimális mennyiségű krómport sminkszivaccsal óvatosan ütögess a körömlakk tetejére, majd a sminkszivaccsal intezív mozdulatokkal dörgöld bele a körömlakkba, egészen addig, míg ki nem alakul a fémes fényű felület. A felesleges port mikroszálas törlőkendővel (pl tiszta pamut anyag, vagy szemüvegtisztító kendő) alaposan dörgöld le a felületről. Ezután vastag réteg fedőfénnyel kend át a köröm felületét.

Természetes körmökön - gél lakkal:
A szokásos módon készítsd el vendégednek a lakkzselét, fedőként használd a No Cleanse Top Shield fényzselét (pnz051 vagy pnz052). A szükséges köttetési idő kb 80%ig köttesd. Minimális mennyiségű krómport sminkszivaccsal óvatosan ütögess a No Cleanse Top Shield tetejére, majd a sminkszivaccsal intenzív mozdulatokkal dörgöld bele a felületbe, egészen addig, míg ki nem alakul a fémes fényű felület. A felesleges port szálmentes textillel (pl tiszta pamut anyag, vagy szemüvegtisztító kendő) alaposan dörgöld le a felületről. A körmök felületének és éleinek lezárására használd a Flexi Top Gloss rugalmas, fixálós fényzselét (pnz6039 vagy pnz6040).

Műköröm felületén:
Építsd meg vendéged körmeit a szokásos technikával, akár zseléből, akár porcelánból. A műköröm formázása, bufferezése után portalanítsd a felületet, majd vigyél fel vékony réteg No Cleanse Top Shield fényzselét (pnz051 vagy pnz052). A szükséges köttetési idő kb 80%ig köttesd. Minimális mennyiségű krómport sminkszivaccsal óvatosan ütögess a No Cleanse Top Shield tetejére, majd a sminkszivaccsal intezív mozdulatokkal dörgöld bele a felületbe, egészen addig, míg ki nem alakul a fémes fényű felület. A felesleges port szálmentes textillel (pl tiszta pamut anyag, vagy szemüvegtisztító kendő) alaposan dörgöld le a felületről. A műköröm felületének és éleinek lezárására használd két rétegben a Top Gel fixálásmentes fényzselét (pnz0002).

TIPP: soha ne az ujjaddal vidd fel a HoloChrome-ot, mert a bőrön lévő zsiradék és nedvesség miatt a krómpor szemcséi összetapadnak, nem lesz a felület szemcsementes!

Vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Írd meg véleményed

HoloChrome Arany - 2g

HoloChrome Arany - 2g

Akik ezt a terméket megvették, ezt is a kosárba rakták: