Kategóriák

Információ

Gyártók

Új termékek

Hírlevél feliratkozás és e heti akciók

Hírlevél feliratkozás és e heti akciók

Iratkozz fel hírlevélre!

Hírlevél feliratkozás és e heti akciók

Hírlevél feliratkozás és e heti akciók

Iratkozz fel hírlevélre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj legújabb akcióinkról és híreinkről illetve, hogy megtudd, hogy kuponakcióban milyen termékek fognak szerepelni jelentős kedvezménnyel, egy hétre előre.

A fenti hírlevélre való feliratkozással a felhasználó hozzájárul, hogy a nails4you.hu saját termékeivel és szolgáltatásaival közvetlenül a felhasználót keresse meg abból a célból, hogy a felhasználó igényeit - azok magasabb szintű kielégítése érdekében - felmérhesse. Egyúttal felhatalmazza a nails4you.hu-t arra, hogy a felhasználó adatait fenti célból kezelje: e-mail cím.

A hírlevélről leiratkozhatsz, ha a fenti választó mezőbe a Feliratkozás helyett a Leiratkozást választod.

Aktuális kuponakciók

A kuponok egész héten felhasználhatóak, de nem kombinálhatóak, tehát egy vásárláshoz egy kuponkód használható.

A kuponok használatához segítséget ennek az oldalnak az alján találsz.

Hogyan használd a kuponokat?

Tedd a kosárba a terméket, majd a fizetési folyamat során a kupon kód mezőbe írd be a kuponkódot, és nyomd meg az OK gombot. Az összesítőben látni fogod a kedvezmény értékét. Fontos, hogy egy kupon kódot egy vásárló csak X db termékre alkalmazhat. Ha a kosaradban például három kuponakciós termék szerepel, de csak két termékre alkalmazható a kupon, akkor csak két termékre érvényesíthető a kedvezmény, a harmadik már teljes árú lesz.