Kategóriák

Információ

Gyártók

Új termékek

Hírlevél feliratkozás és e heti akciók

Hírlevél feliratkozás és e heti akciók

Iratkozz fel hírlevélre!

Márkák 8 márka

Mutat 1 - 8 / 8
 • CND

  Az amerikai Creative Nail Design az elmúlt 30 év fejlesztéseivel folyamatosan tágította a technológia határait, így jutott el mára oda, hogy a világ egyik legismertebb védjegyzett TM márkájaként tartják számon. A CND professzionális termékeit, műköröm, ­kéz ­és lábápololó kozmetikumait a kívánt eredmény elérése mellett a felhasználók egészségének megőrzése is jellemzi. Termékei hipoallergének egytől egyig.

  A CND saját laboratóriummal rendelkezik, ahol kutatói folyamatos fejlesztéseket végeznek és így biztosítják a szakemberek és vendégeik számára az utánozhatatlan minőségű és összetételű professzionális termékeket. A CND mindig élen járt a jövőbe mutató technológiai fejlesztésekben.

 • Egyéb

  Itt egyéb színvonalas márkákat, illetve márkajelzés nélküli termékeket találsz.

 • Moonbasa Nails

  A Moonbasa Nails filozófiájának fő eleme a legkedvezőbb ár érték arány elérése a műköröm alapanyagok világában. A kedvező ár mellett sok nagyszerű színt találhatunk jó minőségben. Fiatal feltörekvő márka, mi főleg lakkzseléire webáruházunkban.

  0 termék

 • Moyra

  Termékeik alapanyaga a legnevesebb olasz és német alapanyaggyártó vállalatok gyáraiból kerülnek ki, amelyek a világ vezetõ kozmetikai cégeinek is beszállítói. Legfõbb célkitûzése, hogy világszínvonalú termékek segítségével, utat mutasson napjaink modern nõjének. Azoknak a nõknek, akik nem csak egyszerűen követik a divatirányzatokat, hanem önmagukat, személyiségüket is ki akarják fejezni.

 • Perfect Nails

  A Perfect Nails termékskálát évről évre bővítik, műköröm alapanyagaik fejlesztésekor figyelembe veszik az aktuális trendeket, technikákat, hogy minél tökéletesebb műköröm termékeket kínáljanak a műkörmös szakemberek munkájához. A Perfect Nails az egyik legjobb és leginnovatívabb műköröm termékcsalád a professzionális piacon. Irányelvük, hogy a Perfect Nails műköröm alapanyagaik mindig kiváló minőséget biztosítsanak a szakemberek számára, kedvező áron. A Perfect Nails kínálat igen széles, minden problémára megoldást nyújt és mindenki megtalálja a tökéletes műköröm elkészítéséhez szükséges anyagokat.

 • Silcare

  A Silcare egy nagy lengyel kozmetikai vállalat, amely 2004 óta létezik, és azóta fejleszt, és állít elő körmös termékeket. Áruházunk Silcare kínálatában építő zselék, színes zselék, és lakkzselék szerepelnek. A Silcare termékek közös jellemzője, hogy szigorú minőségbiztosítási eljárással készülnek, amellyel a termékek káros anyag tartalmát nullára csökkentik. Nagyon jó ár/érték arányú márka!

 • Vamp

  A legjobb termékfejlesztők, trénerek és designerek dolgoznak azon, hogy a legjobb műköröm alapanyagokat, a legszebb színeket, minőségi oktatást és a piacon egyedülálló megjelenést minden körmös szakember számára elérhetővé tegyék.

Mutat 1 - 8 / 8