Lac'n Go No.12 – raspberry – 15ml Nagyobb

Lac'n Go No.12 – raspberry – 15ml

PNLG012

Új termék

Adatlap

Típus Lakkzselé
Akciós Lac'n Go akció

Egyéb infó

LAC 'N GO - A VALÓBAN OLDÓDÓ EGYFÁZISÚ LAKKZSELÉ!

A Lac 'n Go 3 in 1 különleges lakkzselé rendszer, mely átmenetet képez a hagyományos lakkzselék és a körömlakkok között. Az extra vékony felvitel miatt különösen gazdaságos! Sűrű állaga miatt vékonyabban kell kenni, mint a hagyományos lakkzseléket.

Előnyei:

• Orrbarát illat
• Leoldás akár 3-5 perc
• gyorsan felvihető, gyorsan eltávolítható
• nincs köröm előkészítés (sem reszelés, sem buffer, sem primer, csak fertőtlenítés/zsírtalanítás)
• nincs színtelen alap
• nincs fedőfény, szuper fényesre köt
• fixálásmentes
• élénken pigmentált színek
• verhetetlen leoldási idő


HASZNÁLAT
1. Bőrfeltolás, körömformázás. (a felület mattítása NÉLKÜL) 
2. A köröm tisztítása, zsírtalanítása Perfect Prep folyadékkal. 
3. Első réteg Lac 'n Go szín extra vékony, egyenletes felkenése, vagyis az ecset mindkét oldaláról lehúzva a felesleget. Köttetés 1percig. (Az első réteg maradhat ragacsos.)
4. Második réteg Lac 'n Go szín extra vékony, egyenletes felkenése a fentiek szerint, és köttetése 2-4 percig, a lámpa erősségétől függően. (Nem kell fixálni!)

FONTOS: Az üveget alaposan fel kell rázni használat előtt! Lehelet vékonyan kell felkenni, a jó kötés érdekében, és a ráncosodás ellen. A köröm éleket is be kell kenni! Semmiképpen ne fixáljuk, mert az elveheti a fényét. A Lac'n Go kötési ideje kb 2-4 perc UV, és LED fényben, ami a lámpa erősségétől függően változhat. A sötétebb árnyalatok (mint minden más lakkzselénél) különös figyelmet igényelnek vékony anyagfelvitel és kötési szempontokból.

lakkzsele_gellakk_termekkep1.jpg


LEOLDÁS

1. Leoldási idő: 3-5 perc acetonnal alaposan átitatott „Foil Remover Wrap" leoldó fóliával. (1-1 ujjanként vegyük le a fóliát, mert ha egyszerre vesszük le, akkor visszaszáradhat rá a leoldott anyag.)
2. Fólia levétele után narancsfa pálcával, vagy fém bőrkaparóval letologatjuk a feloldódott anyagot.
3. A leoldott anyag maradéktalanul a fóliában marad.
4. Aceton mentes lakklemosóval áttörölgetjük a körömfelületet. (Nem szükséges buffer-rel átdolgozni a felületet, mert az anyag maradéktalanul eltávolítható.)

Figyelem! Amennyiben más típusú lakkzselét oldasz le, vagy műkörmöt távolítasz el reszeléssel a Lac 'n Go használata előtt, előfordulhat, hogy elszíneződik a természetes köröm, mivel előtte a köröm felülete bolyhozva lett. Amennyiben a körömlemezen nem történik semmilyen előkészítés, úgy a Lac 'n Go szín leoldáskor maradéktalanul eltávolítható.

lakkzsele_gellakk_termekkep2.jpg

Használat során felmerülő kérdések:
- Mit rontottam el, ha ráncosodik/gyűrődik a Lac 'n Go kötéskor?
Válasz: Túl vastagon lett felkenve az anyag, vagy nem volt felrázva használat előtt az üveg. A Lac 'n Go lakkzselét 2 extra vékony rétegben, egyenletesen kell felkenni, az ecset mindkét oldaláról alaposan lehúzva a felesleget! Amennyiben túl öreg/elhasznált a cső, akkor nem elég a fényerőssége a kötéshez, így gyűrötten köthet meg az anyag. A sötétebb árnyalatok (mint minden más lakkzselénél) különös figyelmet igényelnek vékony anyagfelvitel és kötési szempontokból.

- Mit rontottam el, ha a szabad széleknél, vagy a felületen kevésbé tartós a lakkzselé? (Érzékenyebb-e a hosszú köröm, mint a rövid köröm?)
Válasz: A szabad szél pattogzása esetén a körmök élei nem lettek bekenve! Erre különösen figyelni kell! Mivel a Lac 'n Go átmenetet képez a hagyományos lakkzselék és a körömlakkok között, így érzékenyebb lehet, mint a hagyományos lakkzselék. A felületi sérülés oka lehet erőteljes külső behatás közvetlen a kötést követően, ha nem volt elég a kötési idő, és az anyag nem kötött át teljesen.
A hosszabb körmök nagyobb mechanikai behatásnak vannak kitéve, így sérülékenyebbek, könnyebben lepattanhatnak. Ismert tény, hogy rövid körmön tartósabb minden lakkzselé.

- Használható-e a Lac 'n Go más típusú lakkzselék színtelen alap-, vagy fedőjével?
Válasz: A Lac 'n Go önmagában egy speciális lakkzselé rendszer. Más anyagtípusokkal való kombinálás esetén nem biztosított a rendeltetés-szerű használat, és szinte biztos, hogy rossz irányba befolyásolja az amúgy hihetetlen gyors oldhatóságot.

- Rakhatok-e Lac 'n Go alá primert? Változik-e az oldhatóság?
Válasz: Nem szükséges primer használata, mert anélkül is tartós a köröm. Primer használatával csökkenhet a leoldhatóság, így az eltávolítás kevésbé körömbarát.

- Változik-e a leoldási idő, ha a köröm felülete buffer-el, vagy reszelővel fel lett bolyhozva?

Válasz: A leoldási idő nem változik, viszont a felbolyhozott körömre kent Lac 'n Go szín elszínezheti a körömfelületet. A bolyhozatlan köröm nem színeződik el.

- Mi az oka, ha leoldás után a természetes köröm felülete színes maradt?
Válasz: A köröm felülete bolyhozva volt, vagy közvetlen leoldás után nem lett áttörölve a köröm felülete.
Lac 'n' Go használata előtt nem kell buffer-el, vagy reszelővel előkészíteni, felbolyhozni a körmöt. Amennyiben Lac 'n Go használata előtt más típusú anyag, vagy lakkzselé volt a körmön, amit csak reszeléssel lehetett eltávolítani, így „előkészítettnek", vagyis bolyhozottnak minősül a köröm. 

- Mit rontottam el, ha nem kötött meg az anyag 2 perc alatt?
Válasz: Nem elég erős a lámpa teljesítménye, vagy túl öreg és elhasznált a cső a gyors kötéshez. A kötési időt a fényerősség, és a cső típusa (UV, CCFL, LED) is befolyásolja. Kb: 2-4 perc alatt köt.

Vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Írd meg véleményed

Lac'n Go No.12 – raspberry – 15ml

Lac'n Go No.12 – raspberry – 15ml

Lac'n Go 18 napos gél lakk teszt eredmények ide kattintva

Videók

Kellékek