Kategóriák

Információ

Gyártók

Új termékek

Hírlevél feliratkozás és e heti akciók

Hírlevél feliratkozás és e heti akciók

Iratkozz fel hírlevélre!

Küldj be Te is teszteket! Amellett, hogy megjelenítjük Web és facebook oldalad, a beküldők között nyereményeket is kisorsolunk! Részletekért jelentkezz e-mailben az info@nails4you.hu e-mail címen, a leveled tárgya legyen ez: " Tesztelni szeretnék"

Lac'n Go gél lakk teszt

Teszt időtartalma: 18 nap
Tesztelő rutinja: szakmai kezdő


Sziasztok, Kis Virág vagyok, kezdő műkörmös, egy hete tettem sikeres vizsgát. Már a tanfolyam alatt is csináltam körmöket barátnőimnek ismerőseimnek gyakorlás képen, csak éppen anyukámnak nem tudtam frissen szerzett tudásommal örömet okozni. Ennek oka az volt, hogy irtózott a gél lakkoknak még a gondolatától is, vagyis nem is a gél lakkokkal volt baja hanem a velük járó köröm csiszolással körömreszeléssel. Már majdnem beletörődtem, hogy anyukámnak nem leszek soha a körmöse amikor belebotlottam a neten a Lac'n Go gél lakkba. Sikeresen kikönyörögtem, hogy tegyünk vele egy próbát, hiszen az anyag mechanikai előkészítés nélküli felvitelt és a leoldást ígért.
Ennek a gél lakk próbának a tapasztalatait fogom most megosztani veletek.

Lakkozás:

A színek közül a Candy Pink No.1-t választottuk ebből vettem 4ml-t, egy 15 ml-es Perfect Prep köröm előkészítőt, illetve 100 db leoldó fóliát.
Egy portalanítás és kézmosás után felvittem az előkészítőt majd az első réteg Lac'n Go-t a körömre. Jól fed viszont tényleg lehelet vékonyan kell kenni mert ha vastagabb a kelleténél egy kicsit is a lakkréteg felráncosodik, ami velem is megtörtént, erről külön küldtem képet is. 1 perc köttetés következett a lámpában majd a következő lakkréteg ismét extra vékonyan ( az ecset mindkét oldaláról le kell húzni a lakkot ). Ez után ismét az UV lámpa következett 2 percre. A gyűrűsujjon akrillal díszítettem amit a tartósság érdekében LacGel Clear-el még bevontam, de a többi körmön magában hagytam a Lac'n Go-t.

Az első képen a hüvelykujj körme látható amire túl vastagon vittem fel a lakkot ezért felráncosodott ( ezt rögtön leoldottam és újra csináltam :) ), a másodikon pedig a végeredmény:

 

Anyukám nem kímélte az első gél lakkos körmét, természetesen mindenféle házimunkát ( takarítás, mosogatás ) elvégzett a nélkül, hogy külön figyelt volna nehogy megsérüljenek a körmei. Ráadásul varrógéppel is rendszeresen varrogat amit szintén jól bírt a Lac'n Go

11 nap múlva

Leoldás:

Végül 18 napig volt fent, bírta volna még tovább is de a lenövés miatt leszedtük. Nagyon jó termék, a legjobb benne h nem kell alá-fölé semmi és hibátlanul tart. Fedőfény nélkül is ragyogóan fényes és ezt a hatását meg is tartja. Reszelést, bolyhozást, csiszolást tényleg egyáltalán nem igényel és különösebb előkészítést sem, és tényleg leoldható teljes egészében!
Kényelmes és egyszerű elérhető áron, nem kell vele pepecselni kevés anyag és idő fogy a használatával.

18 naposan

A leoldáshoz a fent említett leoldó fóliát használtam illetve LacGel Removert. ( a leoldó fólia más lakkok leszedését is megkönnyítette ) A leoldó fóliában lévő szövetet itattam át kissé leoldó folyadékkal. ( egyszer maximum kétszer megdöntöd a flakont )
Ezután becsomagoltam az ujjhegyeket vele úgy, hogy a szövet a körömre essen. 5 perc várakozást írnak de Én kevesebbet vártam, sajnos azt nem mértem, hogy pontosan mennyit. Ez után finoman megnyomva a fóliát a köröm fölött jobbra és balra mozgattam a fóliát finoman, majd lehúztam. Minden gond nélkül és könnyen le tudtam így oldani a körömről a lakkot!

Az eredményt az alábbi képen láthatjátok:

Leoldás közben

Összességében mindkettőnk tetszését megnyerte az anyag, olyannyira, hogy be is építem a szolgáltatásaim közzé alternatívaként azoknak akik lakkozni szeretnék a körmüket kíméletesen és körömbarát módon. Kötés közben az illata nem tetszett de ennyi hibát ennyi jó tulajdonságért cserébe el lehet fogadni.

Tehát ha Debrecenben vagy környékén jártok és ilyen lakkozást szeretnétek forduljatok hozzám elérhetőségeim bármelyikén bizalommal! Facebook oldalamat itt találjátok: Flower Nails Debrecen

Köszönöm a figyelmet! :)

Üdvözlettel: Kiss Virág