Kategóriák

Információ

Gyártók

Új termékek

Hírlevél feliratkozás és e heti akciók

Hírlevél feliratkozás és e heti akciók

Iratkozz fel hírlevélre!

Átvételi és fizetési módok

 

Számlázás

A nails4you webáruház környezet tudatos, és törekszik a működéséhez kapcsolódó környezeti terhelés csökkentésére. Így vásárlásodról alap esetben a NAV által elfogadott és időbélyeggel ellátott e számlát állítunk ki, melyet e-mailben küldünk el az általad regisztrációkor megadott e-mail címedre. Az e-számlát bármikor megnyithatod, kinyomtathatod, ha később szükséged lenne rá. Amennyiben papír alapú számlát szeretnél, kérjük jelezd ezt a rendelésed leadásakor megjegyzésben!

 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL 

A rendelést követően a terméket futárszolgálat segítségével kiszállítjuk az általad megadott címre. Bruttó 15.000.- Ft feletti rendeléseket ingyenesen házhoz szállítjuk, az ez alatti rendeléseknél minimum bruttó 1270 Ft a szállítási költség.

A szállítási idő 1-3 munkanap, eltérő esetben felvesszük veled a kapcsolatot.

Áruházunk a GLS futárszolgálattal dolgozik. 

A csomag futárszolgálathoz kerülésekor regisztrált e-mail címedre levelet kapsz a GLS-től, hogy áruházunk csomagot készített össze neked. A levélben láthatod a csomag számodat, és utánvét esetén az átvételkor fizetendő összeget. A következő munkanap ( kiszállítás napja ) reggelén újabb e-mailt kapsz melyben megjelölnek aznapra egy 3 órás időintervallumot amelyen belül a futár a címedre fog érkezni ( pl. 11-14óráig ), illetve megtalálod benne annak a futárnak a telefonszámát akinél a csomagod van. Így tudsz teljesen rugalmasan egyeztetni csomagod átvételéről a GLS futárral.

Ha valamelyik megrendelt termék kifogyott, munkatársunk kapcsolatba lép Veled további egyeztetések végett. (Ezért is fontos, hogy olyan telefonszámot adj meg, ahol mindig elérhető vagy!)

 

FIZETÉSI MÓDOK

Fizetés készpénzben utánvéttel, fizetés banki átutalással

 

1. FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN UTÁNVÉTTEL

Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki.

 

2. FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendeléskor egy e-mailt küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk. Felhívjuk figyelmedet, hogy a termék átvételéhez az e-mail-ben található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, hogy jegyezd fel azt!